Dr. Lien Van Huffel

Dierenarts Lien Van Huffel

Hallo, 
Ik ben Lien Van Huffel, afgestudeerd als dierenarts optie paard aan UGent in 2013.

Al van kleins af aan ben ik "zot van beesten". Mede door de diertjes die ik thuis had, als door mijn hobby paardrijden. Ik ben dan ook trots dat ik van mijn passie en hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik zou me geen leven zonder huisdieren kunnen voorstellen.

Aangezien ik naast paarden ook graag omringd wordt door gezelschapsdieren, heb ik me in de laatste jaren van mijn studie en kort erna verdiept in de diergeneeskunde van deze diersoorten. Via stage, vervanging in meerdere praktijken en permanente bijscholing kon ik hierin verder groeien. Door deze 2 ervaringen te combineren kan u nu in mijn praktijk terecht voor de behandeling van zowel kleine huisdieren als paarden.

Assistente Louise Simoens

Louise Simoens is 29 jaar oud en ook wonende in Zwalm. Is al zot van beestjes van heel jonge leeftijd,van kleins af loopt ze al rond met katten, honden en kippen. Haar grootvader heeft haar passie aangewakkerd door haar ook de wondere wereld van de hele kleine diertjes te laten ontdekken, zo heeft ze op jonge leeftijd al wat speciale huisdieren gekend zoals verschillende wandelende takken, bladeren en vlinderrupsen. Naarmate ze ouder werd is ze de paardensport in gegaan en heeft ze uiteindelijk haar eigen paard gekocht. Eens ze alleen is gaan wonen met haar vriend hebben ze de collectie diertjes blijven voort zetten, zo heeft ze op dit moment 2 duiste staande kortharen Spot en Yuna, een kat Smokey, twee duitse reuzen Wizzy en Woppy, een bende kippen, indische loopeenden en heel veel koi's. Voor haar was assistente worden dus een van haar dromen.

In de praktijk kan je soms ook mijn eigen 3 trouwe viervoetige assistenten tegenkomen: Pluto, Nala en Lucifer: